O podjetju

Tekom našega delovanja smo pridobili veliko izkušenj, smo podjetje z jasno vizijo in cilji!

Dosedanje delo

Naša zgodba

V podjetju Geotech d. o. o., nudimo celostne rešitve na področju uporabe geotermalne energije. Geotermalna energija, je energija Zemlje in sodi med obnovljive vire energije, zato je njena raba zanimiva iz več razlogov. Raba te vrste energije je okolju prijazna, obratovalni stroški so nizki, izkoristki pa visoki.

Ponudimo vam lahko kompletno rešitev ogrevanja s pomočjo toplotne črpalke, ki kot toplotni vir izkorišča geotermalno energijo. Projekt se prične z ogledom vaše lokacije in izdelavo hidrogeološke prognoze obstoja podzemne vode na željeni lokaciji ter izdelavo okvirnega izračuna geotermičnega potenciala predvidenega območja. Na osnovi obdelave dobljenih podatkov, predlagamo investitorju optimalni sistem možnosti rabe geotermalne energije. Nato sledi pridobitev potrebnih soglasij in dovoljenj za izvedbeni del projeta. Naslednji korak je pravilna zasnova, optimizacija glede na toplotne potrebe obravnavanega objekta in izvedba izbranega sistema.

Naša vizija

Smo eden redkih ponudnikov v Sloveniji, ki nudimo kompletne projekte samoogrevanja ali ogrevanja in hlajenja na ključ, z garancijo. Naša prednost je naše strokovno znanje s področja rabe geotermalne energije in naš poslovni model, ki nudi strankam maksimalno kvaliteto storitve in konkurenčno ceno. 

Če o rabi geotermalne energije šele razmišljate, a niste popolnoma prepričani, da je primerna za vaše potrebe, vas vabimo, da nas kontaktirate ali prijavite na termin svetovanja. Tako se lahko pogovorimo o vaših željah.

Pošljite nam sporočilo

Kontakt

 

Številka: 080 72 87
Elektronska pošta: info@geotech.si
Naslov: Opekarska ulica 16, 8250 Brežice